Vasúti szállítás

A vasúti szállítás a fuvarozásban egy viszonylag megbízható és költséghatékony megoldásnak számít. Mint mindenhol, itt is szabványosított konténereket használnak, de ezek csak vasúti szállítmányozáshoz használhatók, tengerentúli forgalomban nem. A konténerek belsejébe az árut raklapokon rögzítik, amik szintén szabvány méretűek így egyszerű az áruk mozgatása. A raklapokat targonca vagy daru segítségével mozgatják ki és be a konténerekbe.  A nem raklapon szállított árukat, például ömlesztett élelmiszereket (gabona, kávé, hüvelyesek stb), is lehet ilyen módon szállítani, de akár még gáz és folyékony halmazállapotúakat is. 

A szállítmányozásban ahol csak lehet vasúti szállítást használnak, mert könnyen lehet vele nagyobb mennyiséget szállítani az áru biztonságának megtartása mellett. A konténerben tárolt áruk védve vannak mindenféle időjárási tényezőtől és szabványméretük miatt könnyen egymásra lehet őket rakni, így helytakarékosak is. 

A kombinált szállításhoz (pl.: hajó és vonat) nem túl előnyösek, mert a kikötők jellemzően rendkívül túlterheltek és az óceánjárók bizonytalan érkezései miatt nehezen tervezhetők. Azonban, ha hosszabb távot lehet megtenni vasúti sínen, abszolút ez a legjobb megoldás. 
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.