Gyári mobilgarázsok, mobil raktár árak

MOBILRAKTÁS és GYÁRI MOBILGARÁZSOK a leggyorsabb megoldások versenyképes árakon, egyenesen Olaszországból, kizárólag a GRANDE Konténer KFT.- től.

Árlista: www.mobilgarazs-kontener.hu/arlista#ajtop

Mobil raktár árak

Raktározási gondja akadt vagy nincs lehetősége, ideje, netán pénze garázst építeni a kertbe? Itt egy remek megoldás, ami a mobilraktár!
Könnyen mobilizálhatóak, össze és szétszedhetőek, valamint szállíthatóak a mobilgarázsok és a szerelési idő mindössze ½  óra és mobil raktár árak igen alacsonyak.
A mobilraktár használható autója mindennapi tárolására, de raktározhat benne tűzifát, építőanyagot, kerti szerszámot, vagyis bármi mást.


Milyen előnyökkel is jár együtt, ha mobilraktár bérlése mellett dönt, és mik befolyásolják a mobil raktár árak alakulását?
Először is a mobil raktár árak a felszereltség függvényében alakulnak, minden mobilraktár kis időráfordítással összeszerelhető és máris használatba vehető. Magunk is felépíthetjük udvarunkon a kis helyigénnyel rendelkező mobilraktárt, és hosszú évekig, akár 30, de akár 40 évig is újszerű állapotban használhatjuk nagyobb összegszerű ráfordítás nélkül.

Mobilgarázsok

Ha valaki a mobilgarázsok szigetelése miatt aggódna, akkor ne tegye tovább, hiszen a mobilgarázsok kellemes hőmérsékletet biztosítanak autója vagy szerszámai, berendezései és kellékei és mindezek mellett nálunk még alacsonyak is a mobil raktár árak.


Mindezek mellett arra is van lehetőség, hogy személyre szabottan, saját igényeknek megfelelően válassza ki a  mobilraktárt és havi kis költségekkel lehet bérelni vállalatunktól, mely a mobil raktár árak alakulását nem befolyásolja. Természetesen a külső megjelenésében is számos lehetőség áll rendelkezésre, viszont a szokványos kinézettől való eltérések mértéke alapján módosulhatnak a mobil raktár árak, de ez a kölcsönzés elején letisztázódik, vagyis nincsenek rejtett költségek.


Természetesen a biztonságtechnikai feltételeknek is megfelelnek a mobilgarázsok, és bármi tárolására, biztonsággal használhatóak.

Mobil raktár műszaki leírás

Oldalfalak: 0.4 mm bordázott cinkelt acéllemez pont hegesztve + hosszborda merevítés

Keret: 0.5mm cinkelt hajlított négyzet, összekötő elem+ kampók

Színe: cinkelt ezüst

Tető: Nyeregtető esővíz elvezető U alakú csatorna, lefolyó nélkül

Ajtó: duplaszárnyú nyíló ajtó hevederzárral szerelve 2db kulccsal (billenő ajtóval is rendelhető)

Ajzat talapzat nincsen. (FIGYELEM!!!! Szereléshez vízszintes talaj szükséges)

A földhöz rögzítést a mobil raktár árak nem tartalmazzák!!!

Ez minden esetben a megrendelő vásárló egyéni feladata az esetleges mobilraktár károkért felelőséget NEM vállalunk.

Forró drót: 06 309 540 641

 Ha kíváncsi a mobil raktár árakra, keresse munkatársainkat!Szolgáltatásaink közül: mobilgarázsok, mobil raktár árak, mobilraktár
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.