Raktárkonténerek, mobil konténer


Lapra szerelhető raktárgarázs

Link: www.raktarkontenerek.hu

Raktárkonténer árak

Raktározási problémával néz szembe? Bővítené vállalkozását, de nincsen megoldva a nagyobb raktárkészlet elhelyezése? Forduljon hozzánk bizalommal és nézze meg kínálatunkban szereplő raktárgarázs nyújtotta lehetőségeket, valamint raktárkonténer árak alakulását!

Legyen szó magánszemélyekről vagy vállalatokról, tagadhatatlanul egy idő után a raktározási nehézségekkel kell szembe nézni, melyen segíthet a nálunk, színes választékban kapható mobil konténer és raktárgarázs kínálat.

Válogathat könnyű, illetve nehézszerkezetes számos mobil konténer közül, más néven raktárgarázs, melyek hosszú éveken át biztosíthatnak tároló helyet szerszámok, kellékek, gépen, berendezések és akár növények számára is.

Mobil konténer

Számos méret közül lehet válogatni attól függően, hogy mekkora a felállításra biztosított hely a mobil konténer számára, ami az adott vállalkozás vagy magánszemély rendelkezésére áll, illetve, hogy az igények szerint mekkora mobil konténer is lenne valójában a megfelelő.

Választhat 20 lábas és 6 m tengeri konténert, melynek súlya 2500kg, de ha nagyobb raktárgarázsra lenne szüksége, akkor a 40 lábas, 12m tengeri konténert ajánljuk 4500kg-mal. A meghozott döntés természetesen befolyásolja a raktárkonténer árakat is.

Ha pedig könnyűszerkezetes mobil konténer lenne Önnek a legmegfelelőbb, dönthet a 3m-es, a 4m-es, az 5m-es, illetve a 6m-es mobil konténer kivitele mellett, melyek a raktárkonténer árak változását vonzzák maguk után. Minden mobil konténer bármilyen anyag raktározására alkalmas és egyedi igény szerint, három emelet magasságik egymásra is építhetőek. Ezek közül mindegyiket lapra szerelve szállítjuk ki a kívánt helyszínre és gyorsan összeállítható, de szükség szerint szét is szerelhető és elszállítható egy új helyszínre. A raktárkonténer árak alakulása ügyében érdeklődjön munkatársainknál! 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.