Stonehenge újragondolva a XXI. században

Az Ever-more márkajelzés alatt megjelent és kereskedelembe bocsátott „high-art”-ra válaszolva, a Swiss Studio Bureau felállította a „BIG”-et. Ez egy Stonehenge szerű helyszín a Független Művészetek Terének biennáléjában, Genevában. A cél az ellenkultúrális művésztér felélesztése és mindenki számára ingyen elérhetővé tétele.

Nem kevesebb, mint negyvennyolc egymásra helyezett, kék szállítmányozási konténert használtak fel. A konténereket kőkorszaki körökhöz hasonlóan helyezték el és az így kialakított tér több, különböző eseménynek adhat helyet egyszerre, mint például koncertek, vásárok, vagy akár művészeti előadások.

 Minden egyes konténer nyitható. A belső terekben üzletek, kis piacocskák, raktárak és kiállítások kaptak helyet, valamint pihenő terek és általános kiegészítő terek a helyszínhez. 

 A projekt célja, hogy helyet biztosítson a szerteágazó művészeteknek és kultúráknak a modern társadalomban, mint egy újjáélesztése az ősibb módszereknek, melyeket az eszmecserékre alkalmaztak. Mindezt úgy, hogy már készen elérhető, gazdaságos alapanyagokat használjanak, és felismerhető, történelmi alakzatokat alkossanak. A konténer acél szerkezet feleleveníti a közösség életstílusát, lehetővé téve az eredeti funkció megjelenítését az összkép hangulatában.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.