Raktár konténer használata induló vállalkozásoknak (1. rész)

A különböző konténer típusok használata a szállítmányozáson kívül ma már nagyon népszerű. Lakókonténerként, portakonténerként, jegykiadó konténerként, mobilkonténerként és még sorolhatnánk milyen módokon lehet felhasználni őket magáncélokra vagy üzleti célokra egyaránt. A felhasználásuknak csak az emberi kreativitás szabhat határt. Nézzünk most 4 okot, amiért a mobilraktár ideális választás induló vállalkozások számára. 

1. Költséghatékonyság

A mobilraktárak bérlése vagy megvásárlása sokkal kedvezőbb, mint egy hagyományos raktárépület építése vagy bérlése. Az induló vállalkozások egyik jellemzője, hogy kezdetben minimális bevételük van, ha van egyáltalán, így minden felesleges kiadást és költséget érdemes minimalizálni. Ezzel a megoldással ez mindenképpen sikerülni fog. 

 
2. Gyorsaság és mobilitás
 
A mobilraktárak előnye az épített raktárakkal szemben, hogy kb. 1 óra alatt összeszerelhető, míg az utóbbi megépítéséhez több hónap szükséges, nem is beszélve a tervezési időről és költségekről, hivatalos papírok beszerzéséről stb. A mobilraktárak esetében csak egy teljesen sík talaj szükséges, amire a képzett szakemberek rendkívül gyorsan fel tudják állítani a konténert, így már aznap lehet is használni. Ha elbontani szeretnénk, az pont ugyanilyen gyorsan megoldható, bővítés esetén pedig újabb konténer bérlésével tudunk még nagyobb teret nyerni. A mai változó világban nem éri meg „bebetonozott” megoldásokat választani, sokkal jobban járunk a mobil, könnyen alakítható és gyorsan kivitelezhető megoldásokkal. 
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.