Mire nem használható egy konténer?

Rövid lenne az a lista, amire egy konténer ne lenne használható, ha tárolásról, rakodásról, szállításról, vagy éppen mobil otthonok kialakításáról van szó. 

 

Megérkezett a hideg idő, ami egyet jelent a fő vadász szezon elindulásával is. Sokan szenvedéllyel űzik ezt a nemesi tevékenységet, minden esetben tiszteletben tartva az erdő szabályait. A vadregényes erdőkben töltött idő alatt talán a legnagyobb aggodalmat az okozza, hogy ha leszáll az este, hová tudunk visszavonulni, ahol védve vagyunk és biztonságban hajthatjuk álomra fejünket. 
 
Gondolta volna, hogy a konténer képes ellátni akár egy erdei menedékház funkcióit is? Mindenre alkalmas, és abszolút berendezhető úgy, hogy a túrázók, vagy vadászok igényeit is kielégítse. A konténer menedékház zárható, ablakos, fűthető, árammal ellátott, bútorozott, mosdó és zuhany is kialakítható benne, hogy csak néhány alap felszerelést említsünk, de talán egy menedékházban ennél többre nincs is nagyon szüksége az oda betérőnek. 
 
De most ejtsünk néhány szót a vadászlakként funkcionáló konténer külső megjelenéséről is. Hiszen olyan speciális mintázatokkal festik le, hogy a vadállatok, például őzek számára észrevétlen maradjon. Ez a minta imitálhat farakást, vagy akár zöld bokrok leveleit is. A konténer szinte láthatatlanná tehető és teljesen beolvadhat környezetébe, valamint könnyen szállítható, biztonságos és szilárd.
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.