Konténer medence (2.rész)
Ezek a konténer medencék alapvetően mobilok, igény szerint mozdíthatóak vagy akár át is helyezhetőek egy másik kertbe is, ám tetszés szerint rögzíthetőek vagy beépíthetőek, ha hosszú távra tervezik. Ha mobilnak van meghagyva, akkor tényleg elég csak vízzel feltölteni, beüzemelni a gépészetet, és már kezdődhet is a fürdőzés. 
 

 Mélységük általában 1,5m, beépítés szempontjából pedig vagy meghagyják a konténert magát medencének, vagy csak a vázat használják föl, és belehelyeznek egy pluszban beszerzett műanyag medencét. 
 
Tetszés szerint, és egy kis hozzáértő átalakítással jakuzzi-szerű pezsgőfürdő is lehet a végeredmény, illetve létezik olyan ötletes és nagyon különleges kivitelezés is, ahol a konténer egyik oldalából kivágtak egy darabot, amit aztán egy erre a célra megfelelő plexi üveggel helyettesítettek, így a konténer medence egyik oldala átlátszó. Igényes, és nagyon dekoratív átalakítás, ami nagyon föl tud dobni egy kis kertet. 
Látjuk tehát, hogy a konténerek felhasználásának csak a képzelet szabhat határt, a konténer medence erre ismét egy kiváló példa. 
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.