Ha mi szeretnénk felújítani egy konténert

Bár hazánkban még nem olyan elterjedt, hogy valaki megvásároljon egy használt konténer házat és felújítsa kedve szerint, ami később impozáns és kényelmes otthona vagy nyaralója lesz hosszú éveken át, de ez nem jelenti azt, hogy ez nem egy járható út. Hiszen külföldön ez egyre elterjedtebb megoldás, ha valaki költség hatékony módon szeretne egy hétvégi ház tulajdonosává válni, és sokan már egész évre rendezkednek be lakó konténereikbe.

Szívesen adunk néhány jó tanácsot, ha valakinek van kedve belevágni egy kiszuperált konténer felújításába, hogy egy különleges házikója legyen akár a város szívében, akár vidéken, például egy erdő szélén.

Természetesen bármilyen konténer megvételéről legyen szó, az biztos, hogy sokkal olcsóbb megoldásnak bizonyul, mint ha téglából vagy fából szeretnénk házat építeni. Hiszen a rég nem használt konténerekhez sokkal jobb áron hozzájuthatunk, mint amennyi építőanyagra szükségünk lenne egy nyaraló felépítéséhez. És ha arra gondolunk, hogy bár kevesebb költséggel jár egy konténer megvásárlása, no de a hely is sokkal kisebb benne, akkor nagyot tévedünk. Meglepő módon egy nyaralóvá alakított konténer belsejében sokkal tágasabb a tér, mint azt gondolnánk. Két szoba, egy amerikai konyhás étkező és nappali minden gond nélkül elfér egy konténer belsejében, és ha épp arra vágyunk, a fürdőszobán kívülre, külön helyiségbe kerülhet a wc is.  Nagy panoráma ablakok gondoskodhatnak a világos és tágas terek kialakításáról, illetve a villany és víz gyors bevezetése még komfortosabbá teheti a lakó konténert. Ha pedig úgy gondoljuk, hogy télen is szívesen időznénk a nyaraló konténerünkben, néhány centis szigetelés sokat segíthet a hő megtartásban. Ezen igényeket bármelyik szakember könnyedén teljesíti és néhány százezer forintból egy gyönyörű, tágas és kényelmes házikó lesz a végeredmény, ahova bármikor visszavonulhatunk a világ zajától.

Arról nem is beszélve, hogy minden konténer egyszerűen bővíthető oldal irányba, de lehetőség van egymás tetejére is helyezni a konténereket, mely segítségével egy emeletes házat kapunk. Ennek segítségével nem csak néhány fő befogadására lesz képes a konténer, hanem az egész családot vagy egy nagyobb baráti társaságot is vendégül láthatunk a természet újszerű nyaralónkban.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.