Egy hangulatos otthon az Andok oldalában (II. rész)

Előző bejegyzésemben egy olyan házat kezdtem el bemutatni, melyet fém tároló konténerekből alakítottak ki és az egyedi konténerek egy olyan világát mutatja be, mely a praktikumot maradéktalanul ötvözi a luxussal és a fantázia határtalanságával. Most ennek az egyedi konténer háznak a bemutatását szeretném folytatni, hogy minden olyan információt meg tudjak osztani, ami érdekessé teszi ezt a különleges otthont.

  Mialatt a kialakított rácspontokban meghagyott szabad terek lehetővé teszik a konténer ház természetes szellőzését és hűtését, azt is elérik, hogy a nap nagy részében természetes megvilágítás érje a lakóteret. Ennek oka, hogy folyamatosan legalább két egymással szemben lévő falfelület kap fényt és engedi át a szabad levegőt.
Ennek a megoldásnak a következtében az ablakok és ajtók íves vonalakba rendeződtek, melyek sávokat alakítottak ki, csillapítva a légmozgást és vizuálisan egységessé téve az építkezés három fázisának eredményeit.

 Ezek a fázisok a következőek:
 -A tartófalak behelyezése, melyek függőlegesen kialakítják az épület közösségi helyiségeit.
 -A konténerek helyükre illesztése és összekapcsolása, kialakítva a privát zónákat.
 -A konténerek burkolása, mely a mellett, hogy egyesíti az elemeket, egy olyan rendszert alkot, mely segíti az épület hűtését a közte és a konténerek eredeti falai közötti légáramlás segítségével.
 A teljes tervezésnél, az alapanyagok kiválasztásánál az alacsony költség mellett fontos szempont volt az olcsó és egyszerű fenntarthatóság is.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.