Raktár konténer használata induló vállalkozásoknak (2. rész)

Korábbi bejegyzésünkben már említettünk néhány pozitívumot, amiért a mobilraktár ideális választás induló vagy kisebb vállalkozások számára. Nézzünk most néhány újabb remek tulajdonságot, amik ezekre a konténerekre jellemzők. 

3. Sokrétű felhasználás

Legyen szó asztalosmunkáról, autószerelésről, barkácsolásról, vagy akár egy varróműhelyről, a mobilraktár rendkívül sokrétűen kihasználható. Igény szerint ablakok, elektromos áram és egyéb bútorok helyezhetők el benne, de még kis tárgyalósarok is könnyedén kialakítható a hozzánk érkező tárgyalópartnerek számára. Amennyiben nem szeretnénk tovább használni vállalkozásunk számára, könnyen találhatunk neki más funkciót. Ilyen, speciális  konténerekben tárolhatunk benne kerti szerszámokat, parkolhatunk benne az autónkkal vagy helyet biztosíthatunk számos, az év során csak egyszer-kétszer használt eszközünk számára. Ha pedig erre sem szeretnénk használni, pár óra alatt szétszedhető és el is szállítható. 
 
4. Helyben van
 
Sok esetben ezeket a mobilraktárakat a vállalkozó családi házának kertjében szokták felállítani, mivel a vállalkozók sokszor munka mellett is végzik a vállalkozást kiegészítő tevékenységként. Így megspóroljuk a raktárba vagy műhelybe jutás költségét, és bármikor átsétálhatunk a műhelybe. 
Ha felkeltettük érdeklődését, mobilraktár bérléssel kapcsolatban kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól! Biztosak vagyunk benne, hogy induló vállalkozásának sikeréhez a mi mobilraktár konténereink is hozzá tudnak járulni. 
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.