Off Grid Boksz rendszer konténerből

Az Olaszországban, Bostonban és Ruandában található Off Grid Box konténer egy többfunkciós rendszer, mely fenntartható energiával és fogyasztható minőségű vízzel látja el a világ távolabb eső részeit.

A teljes rendszer belefér egy 6x6x6 láb nagyságú szállító konténerbe, és fel van szerelve minden olyan eszközzel, mely az elektromosság és a tiszta víz előállításához szükséges.

Ide tartozik egy napelem, mely begyűjti és egyenárammá alakítja a nap energiáját, egy vízgyűjtő rendszer, egy integrált átalakító, mely a napelemek által generált egyenáramot használható elektromossággá alakítja. Illetve, a konténer részét képezi egy víztartály, mely szükség esetén tárolja a tisztításra váró kezeletlen vizet, egy akkumulátor csomag és a vízkezelő rendszer.

A konténer Off Grid Box kialakításának köszönhetően egy könnyen felállítható és karbantartható rendszer. Annak érdekében, hogy kibírja a szélsőséges környezeti hatásokat is, erős acélt és tartós fedőfestéket alkalmaztak. A konténer fenntartása olcsó, ennek köszönhetően költséghatékony megoldásnak bizonyul.
Azáltal, hogy a napenergia egy megújuló energiaforrás, környezetbarát, 1.97 tonnányi CO2 levegőbe jutását előzi meg évente. A felhasználó igényei szerint személyre is szabható, rendelkezhet több napelemmel, akkumulátorral vagy vízelvezető rendszerrel is.


 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.