Néhány konténerház a nagyvilágból (II. rész)

2+ hétvégi ház, Szlovénia

A Jure Kotnik Arhitekt szlovén építészeti vállalat, úgy tűnik, előszeretettel hozza létre épületeit konténerekből. A legfőbb példa erre a 2+ hétvégi ház projektjük, mely során konténerekből alakítottak ki házakat. Minden egység előre legyártott, tehát itt nem használtak újrahasznosított konténereket, ám mindegyik vezetékekkel és vízvezeték rendszerrel teljesen fel volt szerelve. Az összeállítás éppen ezért valóban rendkívül gyors.
 

Redondo Beach House, Kalifornia

A nyolc szállító konténerből épült Redondo Beach House egy kétemeletes, 278 négyzetméteres ház Kaliforniában. A konténer ház a Csendes-óceánra néz egy $1 milliós tengerparti helyszínről. Négy hálószobával, négy fürdőszobával és egy medencével rendelkezik, amely szintén egy szállító konténerből került kialakításra.

 

Port-A-Bach, Új-Zéland

Az Atelierworkshop egy új-zélandi cég, melynek fő szakterülete a megfizethető üdülőházak építése. A Port-A-Bach szállító konténer terméküket úgy tervezték, hogy az önellátó legyen, négy fala van és könnyen szállítható. Nagyon egyszerűen beköltözhetünk elektromosság és vízvezeték kapcsolat nélkül az adott helyen.

 

Manifesto House, Chile

A 85%-ban újrahasznosított anyagokból épülő Manifesto House Chilében olyan, hogy megbocsátható lenne, ha azt gondolnánk, nem konténerekből épült. A 158 négyzetméteres ház valójában 3 szállító konténerből és fa raklapokból épült, szigeteléséhez pedig olvasatlan újságokból származó cellulózt használtak.
Az építés ára nagyjából $120,000 volt, és kevesebb, mint 90 nap alatt lett kész.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.