Néhány érdekesség a konténerekről

A szállító konténerek ha nincsenek is szem előtt, de szerves részét képezik mindennapi életünknek. Mégis alig tudunk ezekről a kissé ormótlan, kopottas, sokszínű és hatalmas fém dobozokról. Ha elmegyünk bevásárolni, a külföldről érkezett áruk jó része vagy szállító konténerek, vagy kamionok segítségével jut el hozzánk. 

Tudtad például, hogy a szállító konténerek mindegyikét egyedi azonosító számmal látják el, amelyet „BoxNumber” -nek hívnak? 

 
Ez a szám segíti a hatóságokat a konténerek tulajdonosának, az útjának és a szállító konténerek valós idejű helyének azonosításában. 
Jelenleg Kínában gyártják a legtöbb konténert, korábban ezt a piacot Japán uralta, de előkelő helyen tartózkodik Dél-Korea és Tajvan is. Kína nem csak azzal büszkélkedhet, hogy ő gyártja a szállító konténerek jó részét, hanem, hogy ő rendelkezik a világ legforgalmasabb kikötőivel is. 
 
A világon évente körülbelül 10 000 szállító konténer veszít el. Ezeknek a számoknak a szörnyű tengeri körülményeket és az egyre burjánzó kalózkodás a fő okai. Ha nem veszik el utazás közben és megóvjuk, akkor azonban a szállító konténerek élettartama akár 20 év is lehet. Ha már szállításra nem alkalmas egy konténer, akkor is számos területen felhasználható még, például egy kreatív kiállításnak adva befogadó teret.
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.kontenerkiraly.hu   Ha egy új...tovább
supported by neuweb.euBig Konténer Kft.
a konténer király
1173 Budapest, Régi vám köz 8.
Iroda Tel / fax: +36 (20) 534-8825
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.