Koreai otthon konténerből

 Az általában több különálló rendszert egybekovácsoló építészmérnök, Firm Starsis, két szállítmányozási konténer beépítésével teljes mértékben újjávarázsolt egy koreai otthont. A változtatások előtt, a ház szinte semmilyen fényt nem kapott és a szigetelése is hiányzott, miközben a régóta használaton kívül hagyott konténerek teljesen lepusztultnak tűntek. Azzal, hogy a konténereket áthelyezte a déli oldalra, sokkal több fénynek engedett utat a lakásba, ezzel maximálisan kihasználva a természetes fényt.

Ráadásul, az ablakokat is kicserélte és a helyzetüket is megváltoztatta. Az újragondolt épület megjelenése teljesen egyedi karakterisztikát kapott. Hatalmas, teli ablakok lettek beépítve a konténerek két végébe, melynek köszönhetően a belső tér kitágult. A konténerek melletti tetőn pedig egy hatalmas terasz kapott helyet, melyen elég hely van egy kis sütögetésre, de még családi vagy baráti összejövetelek számára is.

 Ez az átépítés tökéletes példa arra, hogy milyen praktikus egy konténerekből épített ingatlan. Nem kell elbontani, és újat építeni, elég csak kicsit újragondolni és némi átalakítással teljesen új épületeket kreálhatunk, ha meguntuk a régit.

 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.