Könyvtár és galéria egy konténerből megépítve

A Proyectos Impalaehy újrahasznosított kamion konténer, mely kiállítótérként és könyvtárként szolgál a mexikói Juarez városában. A városka a Rio Grande folyó két partján terül el, úton az Amerikai Egyesült Államok határa felé, El Pasoból.
Alejandro Morales, a kurátor, az Urbánika Architectossal társult, hogy valóra váltsák ezt a projektet, mellyel életre kelthették a használaton kívüli konténert

A konténer eredeti padlózatát megjavították, és négyszögletes ablakokat installáltak a plafonba, így természetes fénnyel világították meg a belső teret. Egy kis lounge és egy olvasó részleg is kialakításra került.
 Az így kialakított tér egy kellemes, meleg hatású találkozó, pihenő övezetként kelt életre, hogy az emberek élvezhessék a művészeti alkotásokat.  

 A konténerből kialakított utazó galéria vezetője nemzetközi művészekkel és könyvtárosokkal dolgozik együtt és célja, hogy elszigetelt közösségeket is elérjenek.
 Számos kiállítást rendeznek a látogatók számára és rengeteg olvasnivalót, mielőtt egyik helyről a másikra települnének. A konténer könyvtárban több, mint 750 kötet található, melyek nagy részét adományként kapták, különböző szervezetektől.


 A project célja, hogy megerősítse a közösségeken belüli kreatív kötelékeket. Ezt úgy szándékozzák elérni, hogy a határ mindkét oldalán közlétesítmény hálózatot hoznak létre.
 A kulturális csomópont, mintegy katalizátorként hívatott működni, az újrafejlesztéshez és a fiatal művészek gyűjtőhelyeként, ahol találkozhatnak, összegyűlhetnek.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.