Konténerpiac Prága belvárosában

A konténerek széles körű és kreatív felhasználása nagyban segítheti egy városról kialakított összkép javítását, és attrakcióként szolgálhat a helyiek és a turisták számára egy addig nem látogatott területen. Budapest és Prága turisztikai szempontból sok hasonlóságot mutat, és jellemzően egymás versenytársai a különböző konferenciák és nagyobb rendezvények szervezésekor is. Az üzleti életben mindig érdemes figyelemmel kísérni a versenytársak megmozdulásait, így számunkra a Prágában létrejövő új létesítményekről és ötletekről jó, ha tudunk. A cél nem a másik lemásolása, hanem a figyelemmel kísérés és új ötletek szerzése.

Ezért meg kell említenünk, hogy tavaly nyáron megnyílt Prágában az első konténerpiac. A közel 20 konténerből álló piac főleg éttermi szolgáltatásokat nyújt, de lehetőség van különböző kulturális és szabadidős rendezvénnyel is összekapcsolni, valamint start-upok is lehetőséghez juthatnak a bemutatkozásra. További különlegessége, hogy a fesztiválokon már elterjedt pénz nélküli, kártyás rendszerrel lehet fizetni.

A konténerpiac egy kevésbé kedvelt területén fekszik Prágának, és a megálmodók remélik, hogy ezzel több embert és életet tudnak a városnak erre a területére generálni. Ugyanis Prágában is jellemző, hogy a belváros és a különböző nevezetességek köré csoportosulnak tömegével a turisták, amit egy ilyen létesítménnyel lehetőség van kicsit szétnyújtani.

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.