Konténerház lakópark építése már Magyarországon is

Természetesen, szépen, lassan, de minden elér hozzánk, a mi kis hazánkba is, főleg a világháló segítségével. Ettől függetlenül, ami jó befektetés, annak még inkább itthon is termékeny táptalaja van, ami sok egyéb mellett a lakókonténerek elterjedésére is igaz.
 

Külföldön, legyen szó Angliáról, Kínáról vagy egyéb fejlett országról, már évek óta hódít a lakókonténerek és a konténerház építésének ötlete, hiszen sokkal olcsóbb, mint egy téglaépület kivitelezés, viszont nagyon hasonló körülményeket biztosít tulajdonosa számára. Sőt, ha a kényelem az elsődleges szempont, ugyanolyan követelményeknek képes megfelelni egy konténerház, mint egy téglafalakkal rendelkező épület. A lakókonténerek mindegyikére jellemző, hogy stabilak, biztonságosak és az egyéni igényeknek megfelelően komfortosak is. Ugyanolyan könnyedén berendezhető és akár luxus szintre emelhető a kényelme és felszereltsége egy konténerháznak is, mint a nálunk már évszázadok óta honos téglaházak.

Így tehát hazánkban is felütötte a fejét az új láz, vagyis, hogy konténerházak építésébe kezdjenek a befektetők és új kort indítsanak az építészet területén.

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.