Konténerek a nagy világban (I. rész)

A chilei hernyólakás

  A mintegy 371 négyzetméter alapterületű, szállítmányozási konténerekből megtervezett és felépített luxusotthon a Chilei Santiago városában található, az építész, Sebastian Irráza jóvoltából. Az épülethez összesen 11 nehézszerkezetű konténert használtak fel, melyekből néhány a ház oldalából mered ki, illeszkedve a domboldalra, egy hernyó lábait idézve fel a szemlélődőben. Innen kapta a nevét is. A bejárat az Andok hegység oldalára illeszkedő konténereken lett kialakítva, melyek követik a hegy domborzatát. 


Konténerekből épült kisváros Londonban

 Ez a kisváros a Temze partján terül el és olyan népszerűségnek örvend, hogy mára a világ leghíresebb konténerépítményének számít. Népszerűségét újszerű szerkezetének és meglehetősen mutatós küllemének köszönheti. Rendszerint művészek ideiglenes otthonaként szolgál, akiket megihlet ez a különleges helyszín. A lakások havi bérleti díja 250 Angol fonttól egészen az 1500 fontos csillagászati árig terjed, amiért persze már luxuslakosztály jár.
 A városkát a Trinity Bouy Wharf alkotta meg.


Malomsilóból diákszállót

 A Citig elment Johannesburgba, vett egy öreg malomsilót, meg pár konténert és épített belőlük egy hatalmas, csodálatos diákszállót. Az így összeállított komplexum nem kevesebb, mint 375 aprócska lakást foglal magába, melyek 11 emeleten kaptak helyet.
 A mellett, hogy hasznos újrahasznosítása egy régi épületnek és pár konténernek, rendkívül látványos, színes jelenségként emelkedik a város föle.

 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.