KontenerART a művészet és zene referenciapontja

A KontenerART minden év májusának elsején  megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. Az építész, Adam Wiercinski által tervezett projekt, melynek székhelye a lengyelországi Poznanban található, független művészek kezdeményezése indult el. Céljuk az, hogy bárki számára helyet biztosítsanak új emberek megismerésére, kikapcsolódásra, és részei legyenek egy nagy, kreatív folyamatnak, melynek részét különböző workshopok, koncertek és kiállítások képezik. A társaságok, alapítványok és egy egyéni művészek számára kis és különálló területek állnak rendelkezésre, melyet szabadon használhatnak augusztus végéig.

  A KontenerART nem követ megadott formulát, ehelyett inkább a folyamatos fejlődés nyílt teréül szolgál. A hetedik kiadásnál (2015) az ötlet az volt, hogy leegyszerűsítsék a területet, tehát néhány különálló pavilon helyett, ami az előző években volt, egy konténer épület lett felhúzva egy nagy belső terület köré. A bár és raktérgaléria nem lett áthelyezve, és ez vált az új kialakítás kiinduló pontjává. A belső rész kialakítását a konténerek 90 fokos szögben való áthelyezésével érték el, mellyel így egy U alakú épület jött létre.

Amint átmozgatták és megfelelő helyre helyezték a konténereket, világos narancssárgára festették az északi és déli homlokzatot, jelezve a bejáratokat és kiemelve magát az épületet a város látképéből. Már zsinórban hetedik éve a KontenerART a művészet és zene referenciapontjává vált Poznanban.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.