Kávézás újragondolva

Óbudán nem rég megnyílt egy új stílust képviselő „speciality” kávézó, mely az átlagosnál sokkal jobb minőségű kínálattal rendelkezik és új ötletek megvalósításának színhelyéül szolgál..

A My little Melbourne kávézó tulajdonosa, Balázsi Péter, új gondolattól vezérelve megnyitotta szokatlan kávézóját a 3. kerületben, mely a Melbourne too nevet viseli és alapjait két konténer biztosítja. Az építmény két részből tevődik össze. A kiszolgáló terület egy zárt konténer felhasználásával lett kialakítva, ahol több pultos és pincér igyekszik a vendégek igényeit teljes körűen kiszolgálni. A vendégek számára kialakított rész pedig egy nyitott konténer falai között található, ahol egy hosszú asztal a szocializálódás és barátkozás lehetőségét biztosítja a számukra. Ettől függetlenül, akik szeretnének elszeparálódni a többi vendégtől, annak erre is van lehetősége, mely két és négyfős asztalok formájában valósítható meg. A kiváló gépparknak és azt újhullámú termékkínálatnak köszönhetően egyre többen látogatják ezt a konténer kávézót.

De nem csak magas minőségű kávé szerelmeseit szeretnék megszólítani a konténer kávézó vezetősége, hanem az egészséges életformát képviselőket is. A kerékpáros társadalom létszámának gyarapítása érdekében számos kedvezménnyel kedveskedik a konténer kávézó vezetősége a kétkerekűvel reggelizni érkezők számára. A külön fedett kerékpártároló és a saját kezűleg kialakított S.O.S. bicikliszerviz sarok is azt hivatott hirdetni, hogy szívesen látják vendégül a kerékpározókat. Ezt a kezdeményezést Óbuda önkormányzata is támogatja és közös együttműködés jegyében igyekeznek minél több ember számára meghozni a kedvet a kétkerekűvel történő munkába járáshoz.

 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.