Kávézás egy konténerben (II. rész)

A Balatonról a legtöbb embernek azonnal a lángos és a hamburger jut az eszébe, hiszen strandolás közben ezek a falatok esnek a legjobban mindenkinek. Persze a bulik sem maradhatnak el nyaraláskor, egy-egy átmulatott éjszaka után viszont egy jó erős fekete bizony életmentő lehet. Ki ne szeretné a napi presszóját egy csendes, kellemes, hangulatos kis helyen elfogyasztani, ahol még a magyar tengerben is gyönyörködhet? 

A válasz valószínűleg mindenki számára egyértelmű, ezért is annyira népszerű a The Rusty Coffee Boksz. A csodás panoráma és a jó kávé azonban még korántsem minden, hiszen az balatonakarattyai magas parton felhúzott kávézó két rozsdás, régóta nem használt szállítókonténerből lett kialakítva, és szinte tényleg egyik napról a másikra épült fel.  Így a hosszú, bonyolultés költséges építkezés helyett azonnal tudták fogadni a vendégeket, akik egy pillanat alatt beleszerettek a dizájnos, minimál stílusú és különleges hangulatú kávézóba.  
 
Az ajtón belépve sokkal inkább gondolhatnánk, azt, hogy valami budapesti menő helyen vagyunk, a berendezés letisztult, leginkább a sötét és világosbarna szín dominál. A The Rusty Coffee Boksz egyébként Bodrogi Ádám ötlete alapján jött létre, akinek a cége kifejezetten szállítókonténerek átalakításával foglalkozik. A jó kávéért nem ő, hanem Balázsi Péter profi barista felel, így a lenyűgöző kilátás és egy kiváló presszó kettőse teszi igazán egyedivé a magyar szállítókonténer kávézót.
 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.