Kávézás egy konténerben (I. rész)

A mai világban egy kávézóba már korántsem csak egy jó erős feketét megy inni az ember, ezek a helyek sokkal inkább lettek találkozási pontok és hosszú beszélgetések színterei. Ezért nem mindegy, hogy milyen kávéházat választ valaki, hiszen a hangulat, a dekoráció, na meg persze a kávé minősége is sokat nyom a latban. Az egyediség sem utolsó szempont, hiszen az innovatív megoldások nagyon csábítóak tudnak lenni a kávézó közönség számára is. 

A TSEH Architectural Group dolgozói ebben igazán forradalmárnak számítanak, mivel Ukrajnában, Kijevben egy tizennégy konténerből álló kávéházat építettek fel. A régóta nem használt konténereket két szinten helyezték el, majd alakították át egy modern, dizájnos presszóvá. Az Unit Café hatalmas térrel rendelkezik, mintegy 275 négyzetméteren várja vendégeit, akik egy letisztult, egyszerű, de mégis különleges kávéházban ihatják meg kedvenc italukat.  

Jó időben szinte még napozni is lehet kortyolgatás közben, hiszen a konténerek oldali több helyen is ki lettek cserélve hatalmas ablakokra, így a kilátás a kávézó elé telepített kis tóra igazán fantasztikus látvány. A lépcső sem mindennapi módon lett megoldva, hiszen egy függőlegesen felállított konténerben lett kialakítva, az első emeleten pedig további asztalok, sőt még egy kültéri zongora is található. A tervezők kicsit sem akarták elrejteni, hogy miből is készült ez a különleges hely, a konténerek anyaga szinte mindenhol megjelenik.

 
 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.