Ház vagy kereskedelmi egység konténer által

Szállító konténerekből épült könnyen felhúzható szerkezeteikre alapozva a hong kongi és ausztráliai székhelyű G-pod nevezetű vállalat kifejlesztette az önfenntartó és szállítható ’dwell’ otthont.

A pod szabadalmazott kihúzható szekciók és egy nagy lehajtható felület kombinációját alkalmazza, ezáltal megháromszorozza a kihasználható teret. A kialakítás a környezettudatos életet helyezi fókuszba, és saját villamosenergia-hálózattal, illetve vízvezeték rendszerrel operál. Egy nagy fotovoltaikus berendezés felel az egység energiatermeléséért.


A ’dwell’ szerkezet alapvető keretein belül számos terv készült a különböző igények kielégítésére. Az alap kialakítása mindig egy konténerből megépített stúdiólakás. A különböző változatokban elérhető egy- vagy kétszobás verzió is, katasztrófa elleni védőhely, fürdőszobával ellátott hálószobák vagy akár motel/diákszálló szobák is az épület részét képezik.

A G-pod kifejlesztett egy hasonló konténer szerkezetet szállítható kiskereskedelmi egységek számára is, mely a ’pop’ nevet kapta. Ez nagy általánosságban ugyanazokat az átalakítási stratégiákat és energiarendszereket alkalmazza, mint a fent bemutatott ’dwell’ konténer otthonok, de belső kialakításában jelentősen eltér ezektől.

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.