Egy lakájos, modern mobilegység a HiLoft-tól

Egy olyan megoldással rukkolt elő a HiLoft, mely ügyesen kombinálja a konténer ingatlanok mobilitását és adaptálhatóságát a luxus komfortérzettel. Mindamellett, hogy könnyedén összeépíthető, szinte bármilyen épülettel, a HiLoft szobácskája egyedül is megállja a helyét és bármely évszakban kényelmesen, kellemesen lakható.

Az egyik elsődleges cél a konténer egység megtervezésénél a környezettudatosság volt. Eleve, egy újrahasznosított konténer átalakításából jött létre a szoba, de minden elemében a hosszú élettartam, és a környezetbarát anyaghasználat volt a fő szempont.

 Bár a szoba alapját adó konténer nem rendelkezik hatalmas alapterülettel, az ügyes kialakítás nagyon kellemes komfortérzetet nyújt a lakóknak.
 A legkisebb részletekig terjedő gondos tervezés teszi lehetővé ezt, a tökéletesen megválasztott alapanyagok felhasználásával karöltve. Minden egyes belsőépítészeti megoldás a bútorokig, innovatív, kifejezetten erre a célra lett tervezve, a meleg hatás elérése érdekében a felületek legnagyobb része pedig úgy, mint a falazat és a plafon fa burkolatot kaptak. 

 A fűtésről egy modern rendszerű padlófűtés gondoskodik, mely teljesen légáramlásmentes, így a port sem juttatja vissza a légtérbe és a levegőt sem szárítja az egységben.

 A konténerbe beépített levegőkeringetést hővisszanyerőkkel kombinálták, így a főtéshez felhasznált energia a lehető legjobban hasznosodik. Légkondicionáló berendezés is van az egységben, de azt olyan ügyesen rejtették a burkolatba, hogy észre sem lehet venni, miközben a legnagyobb hőségben is kellemessé teszi a szobát.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.