Egy konténerekből kialakított luxus családi ház

 A 21 nehézszerkezetű konténer felhasználásával épült Carroll ház, egy egyszerű családi otthon, Brooklin Williamsburhi szomszédságában. Az építmény egy ottani átlagos saroktelekre lett tervezve, ami 25x100 láb mérettel rendelkező terület. Az otthont a LOT-EK tervezte, mely egy New York-i és Nápolyi székhelyű cég, amit AdaTolla és Giuseppe Lignano vezet.

A konténereket egymás tetejére helyezték és átlósan elvágták, melynek köszönhetően kialakult az úgynevezett „monolit és magán volumen, a városi anyagon belül”. 
 Az optimális alapanyag felhasználás érdekében, az átlós vágások következtében leeső anyagokat a szerkezetben újrahasznosították.
 A LOT-EK terveinek köszönhetően hatalmas külső teret kapott a konténer épület, mely a szintenkénti, lépcsőzetes teraszokban valósul meg. Ezek a különálló fedélzetek minden emeleten egy hatalmas üveg tolóajtóval csatlakoznak a belső térhez, így egy közös egységet alkotva vele.

 A földszinten az átlós levágás alakítja ki az épület bejáratát, illetve egy süllyesztett garázst és meg pár helyiséget is. Az otthon elsődleges életterében, a földszinten található a konyha és az étkező/nappali, rögtön a garázs felett. Mindemellett, a konténer ház első felében, a levágásból kialakítva egy médiaszoba, lelátószerűen elhelyezett székekkel és projektorral felszerelve várja a kikapcsolódni vágyókat.
 Az első emeleten vannak a gyerekszobák, elválasztott hálókkal, és egy egybenyitott játszószobával.
 A legfelső szinten pedig a hálószoba és a kiszolgáló egységek kaptak helyet. 
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.