Egy konténer és ami benne van

Hétköznapi felhasználású, ipari alapanyagok és egy konténer segítségével alkotta meg egy svájci művész ezt a modern „zenei panorámát”. A beépített mechanikai rendszer kialakításának köszönhetően az alkotás érdekes módon ferdíti el az ismert ritmusokat. Lényege, a hang áramlásának megtörése, átalakítása.

A hatás eléréséhez, minimalista módon, teljesen hétköznapi anyagokat használtak fel, melyeket motorizáltak, hogy elérjék a céljukat, megjelenítve a modernizmus rendszerezettsége és az élet kaotikussága közötti, érezhető ellentétet.  

Akik szeretnék átélni az alkotás adta élményt, azoknak erre egyesével van lehetőségük, ugyanis a konténer alján, középen egyetlen dobogóról lehet a belsőtérbe állni, természetesen tökéletesen elhelyezkedve a hangzás kiteljesedéséhez. Ahogy az ember a konténer tér középpontjába jut, a hatást generáló rendszerek tökéletesen körbeölelik, mely egy igazi háromdimenziós élményt nyújt. Az egyetlen hatalmas audio eszköz, vagy inkább műalkotás, ezernyi papírzacskó csörgésével szólal meg, ahogy mozgásba lendül a szerkezet. A konténer belsejében minden egyes kialakított hangképző egység függetlenül mozdul, olyan komplex hanghatást keltve, mely soha nem ismételhető meg kétszer.

 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.