A Ken Block Hoonigan verseny divíziójának székhelye szállító konténerekből

A Ken Block ismét nagyot alkotott az új nevet kapó csapata székhelyének megnyitásával, mely a „Hoonigan verseny divízió” (Hoonigan racing division) elnevezéssel vált híressé. A Utah állambeli Park városban álló épület élénk képet fest a munkahelyről, mely a ‘Gymkhana’ cégnek ad otthont.

Ez egy 12.000 négyzetláb (ami 1114.84 négyzetméternek felel meg) területtel rendelkező létesítmény, melyet két, szinte teljesen egyenlő részre osztottak tizenhét újrahasznosított szállító konténer felhasználásával.

A huszonöt dolgozó elszállásolására alkalmas ez a konténer építmény. Különálló értékesítési és adminisztrációs részleggel rendelkező kreatív irodai tér az épület első szekciójában helyezkedik el. A másik szekció – vagyis a legfelső emelet – műhelyként üzemel a csapat versenyre szánt járműveinek szervizelésére.

A konténer létesítményt a fenntarthatóságot és környezetvédelmet erősen szem előtt tartva építették meg. Az építkezés során mindenhol, ahol csak ez lehetséges volt, újrahasznosított anyagokat használtak.

 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.