A fenntartható, mobil irodaház (II. rész)

 A 90%-ban újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készített, rendkívüli teherbírású szerkezet, a Stack II, húsz láb magas szállítókonténerekből áll, melyeket két vonalban helyeztek el három emelet magasan változatos formációkban. Az épület felületét szendvicspanelekkel burkolták, melyekkel egy légmentes burkot képeztek a hő veszteség minimalizálása érdekében.

Strukturálisan, cölöpök segítségével az egész konténer szerkezetet a talaj fölé emelték, hogy minél kevesebb maradandó sérülést okozzanak a telken és lehetővé tegyék a még egyszerűbb szállítást. 

A Stack II a konténer dizájn gyakorlati oldalát mutatja be. A szigetelési követelmények miatt a konténerek kívülről be lettek burkolva, de belül és a homlokzatnál szabadon maradtak, ezzel látványosan különválasztva a két részt. 

 Hatalmas, padlótól a plafonig érő ablakok nyújtanak gyönyörű kilátást a vízpartra és az öbölre, és biztosítva egy napfényben fürdő munkahelyet. A szállítókonténerek mérete és elhelyezkedése kiemeli a szerkezet emeletességét és belső ablakok teszik lehetővé a különböző munkaterületek közötti átláthatóságot. Egy együttműködő, vibráló munkatér kialakulását segíti elő a tervezés, de ugyanakkor lehetőség van az elvonulásra, ha magányra vágyunk munka közben.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.