A fenntartható mobil irodaház (I. rész)

  Egy ügynökség konténerekből épített irodaházat, hogy fenntartható és megfizethető lehetőséget teremtsen a bérlők számára.

 A dán építészmérnöki elmondása alapján az Arcgency egy olyan cég, melynek célja a kortárs szükségletek kielégítése.
A Stack II az elődjének, a Stack I-nek a továbbfejlesztett testvérprojectje. A kifejezetten átmeneti állapotban lévő telkekre tervezett project célja, hogy felsőkategóriás irodákat biztosítson limitált ideig, moduláris kialakításának köszönhetően, melyet újrahasznosított konténerekből alakítottak ki.


A Stack II konténer irodaház a jelenlegi helyén, Nordhavenben, várhatóan 10-12 évig lesz csak felállítva, amikor is majd szétszerelik, hogy egy hosszabb távra tervezett épületnek adjon helyet, vagy, hogy valahol máshol szolgálja tovább a célját.

 A városok iparának folyamatos hanyatlása és a kisvállalkozások folyamatos erősödése, valamint startupok és kreatív vállalkozások születése miatt, az Arcgency felismerte a növekvő keresletet az olyan épületek iránt, mely az egyébként használaton kívüli területekre épül és így munkaterületet képes biztosítani. 


 A Stack II konténer irodaház pedig egy olyan modell, mely ezeket az igényeket tökéletesen kielégíti, miközben fenntartható és elérhető árú. A tervek alapjául a Stack I-et vették, de azt, az ügyfelek visszajelzéseiből kinyert adatok szerint módosították, tökéletesítették tovább.
Az ideiglenes irodák a testvérproject mellett lettek elhelyezve, így most együtt tekintenek rá az öbölre, egy vibráló keretet biztosítva a kreatív vállalkozások és startupok számára.
 

 
 
Szerszámtároló konténer, kerti fém...tovább
Lapra szerelhető raktárgarázs Link:...tovább
Link: www.grandekontener.hu   Ha egy új irodára...tovább
supported by neuweb.euGRANDE Konténer KFT.
a konténer király
H-2100 Gödöllő Ipari Park, Telkes Mária körút 2
Iroda Tel: 06 309 540 641
E-mail: kontenerkiraly17@t-online.hu

Üdvözlöm a Garázs Konténerek Világában!
Könnyű szerkezetes garázskonténerek, kerti tároló konténerek és raktárkonténerek, széles választéka!
Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően termékeink magas minőségűek.